Notice: Undefined variable: hyvpNAgT in /web/htdocs/www.mottolaimballaggi.it/home/wp-includes/rest-api/endpoints/class-wp-rest-pattern-directory-controller.php on line 1
N kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen – Mottola Imballaggi

N kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen

N kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen

Tinder ar e fran dem mest populara datingapparna saso finns idag. Manga anvandare vill bibehalla anonyma nar domslut anvander Tinder-appen. Darfor att appen erbjuder anvandare att logga in tillsamman Facebook-referenser kanske n undrar forsavitt dina vanner alternativ familj kan beskada din aktivitet gallande Tinder.

Ifall er vill skydd din okrankbarhe, forstora aven fortsattningsvis anvander Facebook forut att logga in, ar det mojligt. Saken da arme artikeln kommer att vagleda dig igenom Facebook dartill Tinder, dartill sat att sakerstalla integritet.

Forsavitt n laddade ne Tinder-appen fran App Store alternativ Google Play blir ni ombedd att stalla in ditt konto sam logga in.

Fordelar ihop att notera sig pa Facebook

Att anvand dina Facebook-referenser forut att stalla in Tinder-appen besitta massa fordelar. Fran att ackumulera epok at kis atkomst ar det lattare att aktivera ditt Facebook-konto inom Tinder-appen.

Forbrukare saso skapar forsvinna Tinder-konton sasom en forlangning fran sitt Facebook-konto kommer att ha ett enklare inloggning. Istallet akt att kopa ditt telefonnummer pro att logga in pa appen nar ni anvander den kommer Facebook att tona de logga in pa appen.

Det ar lattare att stalla in en imag gallande Facebook. Att forbruka tidslinjefoton, profilfoton sam annan information ar jatte- lattare forsavit n skanke Tinder atkomst mo din Facebook-sida. N behover ej namna dina personuppgifter for han inom igenom att forma e konto gallande det ager forfaringssatt. Facebook kommer att donera varend nodvandiga detaljer for ditt nya konto forsavit n kombinerar do.

Atskillig anvandare besitt fordelar fran att anvanda Facebook sam Tinder sallskap. Fran saken da enklaste konfigurationen mot saken da enklaste atkomsten och til sam tillsammans aterstallning fran konton bestar kombinationen fran dessa television faktor saken da perfekta harmonin ino applikationen.

Utover fordelarna kan du ha forvirring sammanlagt att forena at Facebook sallskap nagon datingapp. Behallare forsavitt dina professionella sam familjekontakter ser nagot dom icke bo ha? baksida av underben hander o dina Facebook-vanner kan se att ni anvander Tinder nar n vill halla dina datingappar privata?

Kommer dina Facebook-vanner att d kanner til att n ar pa Tinder?

Tinder publicerar intet pa Facebook. Det finns intet forfarande att n Facebook-vanner saso er kan framlagga din Tinder-profil Facebook forstora utslag kan kolla att n anvander Tinder-applikationen.

Saledes maste ni ta tag i nagra fler sakerhetsatgarder forut att forsakra sig forsavitt att n bibehaller din okrankbarhe nar ni anvander datingappar, saso Tinder, igenom ditt Facebook-konto.

Nar n anvander Facebook akt att logga in pa Tinder, anslut tva applikationer. Kroatien kvinnor beroende gallande dina integritetsinstallningar kan dina Facebook-vanner granska din Tinder inom anslutna appar. Darjamte om utslag troligtvis icke kan granska din datingsprofil kan det foranleda bekymmer fo somlig manniskor.

  1. Logga in tillsamman Facebook
  2. Klicka pa nedatpilen ino det ovre hogra hornet i din dators webblasare
  3. Klicka elle kompression pa Installningar
  4. Valj “Appar sam webbplatser”. Det age alternativet ar tillgangligt ino menyn mo vanster konungen skarmen.
  5. Patraffat Tinder-appen inom listan over appar samt webbplatser
  6. Klicka pa applikationens synlighet. N kan bums selektera Facebook-mottagare. Det sakraste alternativet ar att se mo att ingen betrakta de fransett dig. Det finns sannerligen ingen holje akte andra att blicka vilka program d anvander Facebook.

Forsavitt listan ovanfor dina appar ar forut lang kan ni sil saken da fo aktiva appar. Detta innebar att n tar da varend Facebook-appar sasom n forut narvarande icke anvander.

Tack https://brightwomen.net/makedonska-kvinnor/ vare det har kommer n att koncentrer pa do applikationer n har anvant ackurat. Att stavja listan sallskap applikationer at do saso n aktivt anvander anses finnas till saken dar basta sekretess- sam sakerhetspraxis.

Finns det nagot ovrig fet kungen Facebook Kan vanner kanna mo att n ar p Tinder?

N kan uppfinna dina Facebook-vanner pa Tinder o dom uppfyller dina dejtingskriterier. Om er drar at hoger, kommer han aldrig att tillbringar mo att domslut dok op inom din hog.

Tidigare aga forsok gjorts att forena Tinder sam Facebook mer just, andock tiden ager visat att det ick samtliga nagon finfin ide.

nackdelen

Aven ifall det ar osannolikt att dina vanner sam gang kommer att herre handtag fran FacebookTinder gjorde fadas. N tillracklig ager hort talas ifall Tinder umgangesbenagen. Det alla ett undersokning sasom inleddes 2016 dartill avbrots 2017.

Lyckligtvis age hans Tinder-handlingar icke avslojats forut varend. Saken da inneha funktionen anslot precis dina Facebook-vanner sasom ocksa varje pa Tinder. Andock regnet varenda aven fortsattningsvis obehagligt.

Somliga manniskor va kunge Tinder inom hemlighet alternativ ville bara skydd sin okrankbarhe sam avslojandet storde deras personliga leverne. Sekretessbrottet orsakade forvirring ocksa manga Tinder-anvandare raderade avta profiler.

Del Tinder fran Facebook

Tinder tyckte att det vartha en skroplig ide. Skad do planerar aven fortsattningsvis att infora Tinder-funktioner sasom gar utover datum. Om ni allareda besitta ett Tinder-konto lankat at Facebook-konto och er vill avverka lanken aliggande ni avlagsna ditt Tinder-konto och skapa e nytt.

Det skapade Tinder-kontot stods fran Facebook sa det finns inge forfarande att forsta dan dom tva medan n behaller dina aktiviteter.

Forsavit du valjer att gnida Facebook-konto, inom scenariot dar ta ett dopp ar lankade, kommer n dartill att tappa ditt Tinder-konto. Aven forsavit det inte ar idealiskt forut nagon applikation ar det finfin att stalla in ditt Tinder-konto los fran andra sociala natverkssajter.

Option mot Facebook akte Tinder-registrering

Ackurat genast ar det bast att montera nagon imag som anvander ditt telefonnummer. Ni kan dartill valja en falskt Facebook-konto. Men o det kontot tas dan maste n aven fortsattningsvis grunda nagon farsk Tinder-profil.