Notice: Undefined variable: hyvpNAgT in /web/htdocs/www.mottolaimballaggi.it/home/wp-includes/rest-api/endpoints/class-wp-rest-pattern-directory-controller.php on line 1
Vi kan dejta i soffan och placerad med vilka vi vill – Mottola Imballaggi

Vi kan dejta i soffan och placerad med vilka vi vill

Vi kan dejta i soffan och placerad med vilka vi vill

Katarina Muhr ser ater kungen en epok enar det varenda fett att besta ledig, och hon paminner om de stora fordelarna med ett leva utan partner.

Forut nagra dagar sedan fick jag ett meddelande fran en nybliven ledig som skrev att han varenda forskrackt pro det morker sjalv beskriver i dejtingvarlden (oops). Han traffade sin sambo langt innan dejtingappar fanns och genast, nar hon inneha lamnat honom, bavar han infor livet som singel. Sjalv antagande distinkt att ordet ”mardrom” anvandes.

Den arme snubben ar ej hast om att uppleva ett olust infor tanken pa att dejta. Istallet forut att ga ut med vannerna, skala pro att slippa ett kasst proportion och dromma ifall gripande moten med potentiella karlekar, formar vi i dag stodgrupper dar vi haller varandras hander under en gemensam angestattack. Jag inneha sett flertal killar pa dejtingappar som uppgivet skriver: ”Ta mej harifran”.

Att besta ledig inneha kanske aldrig varit nagot att skravla om gallande Linkedin, men den arme kollektiva angesten infor singelskapet kanns ny. Sjalv vill minnas att det varenda en aning kaxigt att besta ledig tidigare. Att det fanns nagot bossigt over att beratta: ”Jag tanker dejta och leva livet, fuck forhallanden”. Har all skrackhistorier ifall Tinder-svindlare och ovalkomna dick pics gjort det sa vedervardigt att besta ledig att bara ordet ger folk benamna karar och en klump i magen?

I tv-serien ”Sex and the city” – originalserien, inte den kackiga rebooten – som sjalv sag ifall pro nog morsning korsning, attonde gangen haromveckan, portratteras singellivet som atravart. Samantha, Carrie, Miranda och Charlotte inneha bra sysselsattning, ligger med vilka de vill nar de vill och dricker cocktails en tisdag blott for att de kan. De inneha ingen radsla. De inneha lajbans! Och den hade premiar for 25 ar darefter. Borde ej singellivet ha blivit battre, ej samre?

Problemet ar blott att varlden ar forandrad

Allt jag laser och ser handlar om hur vidrigt det ar att dejta och hur tufft det ar att traffa nagon nar karlek outsourcats till appar och skarmar. Sjalv vet inte ifall nagon skulle karakterisera singellivet som lajbans i dag. I boken ”Halva Malmo bestar av killar som dumpat mig” skrattade vi visserligen at forfattaren Amanda Romares jakt kungen karlek. Att all enkom dumpar henne ar roligt, men det ar inte haha-roligt, utan glatt kungen ett fy-fan-vad-morkt-det-ar-darute-satt. Jag personligen ar intet sidospar. Jag skrev just en artikel om svarigheterna i att eftersoka karleken IRL, en text som min nyblivna singelvan tydligen blev skrackslagen av.

I hopp ifall att bega livet som dejtande ledig mer uthardligt vander vi oss till bocker, poddar och serier for att bilda oss ifall anknytningsmonster och red flags. Vissa gar sa langt att de gifter sig med nagon de aldrig traffat snarare hela svenska folket. Allt pro att singelskapet inneha blivit civilstatusens version fran vattentortyr. Du kan andas och du kommer formodligen overleva, men det kanns som att du drunknar, droppe pro droppe.

Varlden ar vart ostron

Egentligen tror jag inte att det ar singelskapet i sig som folk mar sa daligt ovanfor, utan sattet vi dejtar gallande. Det ar kliniskt och dystopiskt att blada bland tusentals ansikten i timmar. Att utesluta apparna kraver bade stort deltagande och morskhet i och med folk ej beter sig som de gjorde tidigare. Det blir tufft att raka nagons blick gallande andra sidan bussen pa ett gulligt rom com-satt ehuru personen du tittar pa mojligtvis stirrar ner i sin telefon.

I ”Sex & the city” skildras singellivet som gott. ”Vad hande sedan, borde det ej ha blivit battre?” fragar sig Katarina Muhr. Kort: Stella pictures

Sjalv har ingen svar kungen dejt-deppen, men jag tanker att vi singlar anda kan ha en aning kul upprepa. Lite retur var stolthet och peka finger at allihopa som far singelskapet att ljuda som en sjukdom. ”Ah, inneha du ej traffat nagon an? Jag ar i alla fall ej oroad over dig.” Ehh, inte jag heller…? detaljerad som att Carrie i SATC fick overtyga sig allena ifall att hon var ”single and fabulous” med ett utropstecken, ej fragetecken, maste vi singlar gaska upp oss. Vi utfor ju sa valdigt skroplig reklam forut var civilstatus.

Istallet for att lite livet som Italien brudar byrГҐ dejtande ledig att ljuda som ett enda langt vistelse i ett toxiskt helvetshal borde vi nog fokusera gallande det positiva. Kungen manga fason inneha singlar i dag synnerligen kakan och kan dinera den med. Vi kan dejta ikladda mysbyxor i soffan (enbart en san sak), ligga med vilka vi vill nar vi vill, kroka vin en tisdag utan invandningar fran en ledsamt partner, och aven fortsattningsvis forlita pa drommen ifall livet som valbargad, for vi kan ju rent teoretiskt aven fortsattningsvis gifta oss rikt.