Notice: Undefined variable: hyvpNAgT in /web/htdocs/www.mottolaimballaggi.it/home/wp-includes/rest-api/endpoints/class-wp-rest-pattern-directory-controller.php on line 1
Badoo encounters ar ett parti som brukare spelar pro hastigt eftersoka matchningar – Mottola Imballaggi

Badoo encounters ar ett parti som brukare spelar pro hastigt eftersoka matchningar

Badoo encounters ar ett parti som brukare spelar pro hastigt eftersoka matchningar

Det har ar bilder fran specifikt utvalda brukare

  • Badoo Encounters som ett kul metod att efterstrava efter matchningar
  • Det finns en angransande sokfunktion
  • Du kan vara vard for en livs levande videosandning och tjana in foljare

Det arme ar bilder fran specifikt utvalda anvandare

  • All medlemmar kan avsanda meddelanden gratis

Den har funktionen visar matchningarna en efter en, dar varje post visar anvandarens bild plus personens primar information t.ex. namn, alder och hur massa intressen ni har gemensamt.

Tryck pa hjartikonen (eller 1:a gallande ditt tangentbord) om du ar hagad, eller X ikonen (2:a gallande ditt tangentbord) ifall du inte ar hagad alls. De flesta anvandare spelar detta parti gallande ett hastigt och spartanskt kolla över här satt genom att rubba sig genom de olika val. Realitet ett att funktioner liknar Tinders svep vanster eller svep hoger lockton.

Om du ar vaken sa kommer du att registrera lankar i ovre hogra hornet av varje post dar du kan presentera och separera anvandarens profil. Du kan samt filtrera spelet forut att blott visa killar eller tjejer, eller konsument inom ett visst aldersintervall.

Badoos primara sokfunktion “Folk i narheten” tillater brukare att finn andra medlemma lokalisering. Du kan filtrera sjalva sokningen sa att blott de konton som ar nya, eller konsument som ar online, visas. Bortsett fran det finns det flera sokfilter som du kan anvanda forut att limit resultaten:

  1. Kon
  2. Hur sa de letar efter (vanner, chatt, dejt)
  3. Alder
  4. Placering
  5. Avstandet fran dig

Fastan sjalva namnet sa handlar det ifall folk i narheten fran dig sjalv och ej om att eftersoka personer tatt din lage, ehuru du aven kan ringa resultat fran konsument som anger avta fysiska positioner enskild. Du kan dessutom filtrera sokningen for att presentera brukare fran en annan stan eller region.

Nederst till hoger kungen din profilsida sa kommer du att klara av se manga profilbilder. Du kan fa ditt proifil foto visat arme ocksagenom att handla mer krediter. Klicka bara gallande ett kort pro att visa anvandarens profil. Ifall du ar intresserad fran personen i undra sa kan du racka ett meddelande till hen.

Ehuru Badoo dating ar en gratis ambete sa ar det mojlight att posta meddelanden till andra anvandare dessutom utan att betala for premiumtjanster. Det enda du behover for att igangsattning en pratstund ar att ladda upp ett kort pa dig personligen. Nar du inneha ett foto redo och godkant sa kommer du att klara av kontakta andra medlemmar pa webbplatsen. Medlemmar kan dock bara avsanda upp till tvenne meddelanden till anvandare som de ej inneha matchats med. Nar du har anvant dina tva meddelanden sa plikt dessa medlemmar replikera dig forst innan du kan fortskrida konversaitonen med dessa.

Du kan stalla in det sa att du far notifieringar genom e-post eller din webblasare nar du far ett nytt besked. Om det finns en specifik konsument som du ar sarskilt intresserad fran och utfor slut kungen din besked tilldelning omedelbar sa kan du lagra dessa anvandare pa din favoritlista. A andra sidan, ifall anvandaren skriver nagot stotande eller olampligt sa kan du valja att hindra dem sa att de ej langre kan kontakta dig.

Nar det galler Badoos kungorelse egenskaper sa ger vi den betyget 4 av overgripande 5 mojliga. Med de flesta meddelandetjanster begransade sa kan konsument enbart langa anslag till en annan konsument en stig. Annu varre, de kan ej fora konversation med en person som inte inneha gillat deras kort i gengald. Med Badoo dejting far du atminstone par forsok att atnjuta uppmarksamheten hos individen du forsoker ringa kontakt med och om de svarar sa forvinner granserna for antal meddelanden som ni kan posta mellan varandra.