Karlekshoroskop: do arme stjarntecknen matchar du bast forbund tillsamman

Karlekshoroskop: do arme stjarntecknen matchar du bast forbund tillsamman

Vilka stjarntecken matcha nog tillsammans sam vilka astadkomme det sannerligen ick? Vare sig ni antagande pa astrologi alternativ ej odl maste n instamm forsavit att det befinner sig spannande (och av och till laskigt identifikation). Arme guidar vi de sam listar stjarntecknen n icke passar ihop tillsamman sam de dar med en Egyptiska dam som befinner si din “perfect match”. Fotografi: Unsplash

Vi ager gravt i amnet lov darfor at granska vilka tecken som age suvera mojlighet mo livslang karlek, vilka som kommer att ledsna gallande varandra nar passionen samt ny-foralskelsen lagt sig och vilka indikation sasom frascht itu bord avstyra varandra nar det kommer mot karleksrelationer.

I bildspelet hittar n ditt indikator och kan iaktta ditt soulmate-tecken. Darborta hittar n dessutom det tecknet n bord greppa de ifran ehur det pirrar i magen.

Vaduren 21 mars – 20 april

Vaduren passar ihop med tvillingen, lejonet, fiskarna (ultimat matchningen) “Om Vaduren klaffa atnjuta Fiskarnas tilltro befinner sig chanserna kopiost goda darfor at do amna fa e vidstrack samt dramatisk karleksforbindelse.” Du bord kringga Kraftan “En flink rorelse kan dock funka saso nagon portratt samt tumultartad karleksaffa, skada en langvarigt kondition slutar ungefar stadse i katastrof.”

Oxen 21 april – 21 maj

Oxen matcha ihop tillsamman kraftan (basta matchningen), fisken (ultimat matchningen), vagen samt skytten. ”Kraftan ar nagon romantisk sam lyhord medspelare saso delar Oxens behov itu en passionerat kansloliv. ” Bor avstyra Tvillingen sam Vattumannen ”Tvillingarna befinner sig koket, impulsiv sam skiftande. Oxen befinner si ihardig, fast och forbehallssam. Fragan ar forsavit det finns en slut gemensamt anstrykning emella Oxen och Tvillingarna. ”

Tvillingarna 22 maj – 21 juni

Tvillingar passar tillsammans tillsamman Vaduren, Vagen (ultimata matchningen) sam Vattumannen. ”Varken Tvillingarna alternativ Vagen befinner si svartsjuka sam dom ligger gallande synonym vaglangd psykisk sam kompletterar varandra felfri, det ha nago fullkomlig sam mycket lyckad matchning.” Tvillingar borde avstyra Kraftan och Jungfrun. ”Den praktiska Jungfrun tycker att Tvillingarna befinner sig omogen samt juvenil medan Tvillingarna tycker att Jungfrun befinner si boring och kvadratis. Dessa tvenne har all odds emot sig och det ar tveksamt forsavitt de kan lite en affar att klaffa.”

Kraftan 22 juni – 22 juli

Kraftan matchar tillsamman tillsammans Oxen, Lejonet (ultimata matchningen), sam Vagen. “Lejonet befinner sig generos tillsammans omhetsbevis samt overoser Kraftan tillsammans sin lov nagot sasom uppskattas fran saken da osakra samt kansliga Kraftan.” Kraftan bor avstyra Vaduren sam Skytten ”Kraftan behover en sakerhet i lov sasom den rastlosa Skytten ick kan donera. Kraftan kommer att bliva stot samt grinig nar Skytten titta sig ifall postum nya destination sam upplevelser.”

Lejonet 23 juli – 23 augusti

Lejonet matcha forbund med Vaduren, Vagen sam Skytten (basta matchningen) ”De diggar bagge aventyr samt det har titta ut att bliva e festligt sam glatt karleksforbindelse bagg gallande portratt samt definitivt resli sikt.” Lejonet borde kringga fiskarna ”Lejonet anser att Fiskarna brist ambitioner sam straffar Fiskarna vi att ick visa medkanslan nar Fiskarna tjurar. Alltsamman talar pro en samr sam frasch fran olyckligt affar.”

Jungfrun 24 augusti – 22 september

Jungfrun matchar tillsamman tillsamman Oxen, Kraftan (ultimat matchningen), Skorpion. ” det ultimat hos varandra. Kraftan’s rika fantasi tillats hastighet gallande Jungfrun saso kommer svara tillsamman mjukhet samt tillgivenhet vilket befinner si detaljerad hur sa saken da kansliga Kraftan behover. ” Jungfrun borde avstyra Lejonet sam Fiskarna ”Jungfruns praktiska och logiska natur kommer flanera dra i fo med Lejonet’s expansiva och optimistiska karakta. ”

Vagen 23 september – 22 oktober

Vagen matchar forbund tillsamman – Vattumannen (ultimata matchningen), kattdjur och Tvillingar. ”Vagen sam Vattumannen matcha alldeles fantastiskt finemang tillsammans. De gilla att umgas tillsamman flertal kompisa , dom engagerar sig i annorlunda fragor, age massa fritidsintressen och ingen fran dem age nagot besvar tillsammans att saken da andre inneha egna intresseomraden.” Vagen bord kringga Fiskarna ”Fiskarna anse att Vagen ager stav manga andra intressen sam Vagen anser Fiskarna befinner sig alltfor osjalvstandig samt kommer begynna fordoma och klaga ne pa Fiskarna som svarar tillsamman att bliv fortfarand mer gratfardig och efterhangsen.”

Skorpionen 23 oktober – 21 november

Skorpionen matcha tillsamman tillsamman Skorpionen, Stenbocken och Fiskarna (ultimata matchningen). ”Fiskarna sasom allena befinner sig kanske velig uppskattar att Skorpionen tar kommandot samt Fiskarna ser Skorpionens agandefixering sasom en betyg gallande karlek vilket det ocksa ar.” Skorpionen bor kringga Jungfrun ”Om Jungfrun kan hantera Skorpionen’s styrk odl kan det ejakulera att fungera. Andock dessvarr odla blir det forsiktig att Skorpionen trottnar villig Jungfruns behov itu att bara prata samt borjar se sig forsavitt postumt nagon annan.”

Skytten 22 november – 21 december

Skytten passar tillsamman tillsamman Vaduren, Lejonet (ultimat matchningen), Vagen, Skorpionen. ”Skytten och Lejonet matcha alldeles super finemang sammanlagt. Lejonets glod kommer atnjuta saken dar eljes odla rastlosa Skytten att villigt stanna kvar ” Skytten bor avstyra Jungfrun och Fiskarna. ”Skytten och Fiskarna kan tillverka tva passionerade stunder men overlag sa kan ingen fran dem servera saken da andre tillsamman det saken dar behover. ”

Stenbocken 22 december – 19 januari

Stenbocken matcha tillsamman med Oxen, Skorpion, Stenbocken, Fiskarna (basta matchningen). “Fiskarna befinner si hederligt sam kopiost karleksfull vilket kommer foreta Stenbocken bade nojd och trygg. Allt pekar gallande ett jatte- glat affar.” Stenbocken bor avstyra Skytten ”Stenbocken oroar sig mycket stav framtiden, vardesatter trygghet, ar latt sam sparsa. Skytten befinner sig ett oansvarig och overdadi aventyrar. ”

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Vattumannen matcha ihop tillsammans Vaduren, Tvillingarna, Vagen (ultimata matchningen). ”Vattumannen och Vagen tar darjamte fram de basta sidor hos varandra samt ar jatte- samspelta. Alltsamman pekar gallande e kopiost glat forhallande.” Vattumannen borde kringga Skorpionen. ”Vattumannen kommer att innehava marigt att sta ut med saken dar svartsjuka och agandefixerade Skorpionen. En romans blir ick langvarig sam ett langre kondition befinner sig knappast mojligt.”

Fiskarna

Fiskarna passar ihop tillsamman Vaduren, Oxen, Kraftan, Skorpionen (ultimat matchningen), Stenbocken (ultimata matchningen) ”I Skorpionen tillats Fiskarna den starka beskyddande partnern saso Fiskarna behover. Fiskarna vacker icke Skorpionens svartsjuka vilket annars Skorpionen kan hava lite bryderi med. E karleksforbindelse blir avsevart glat samt fjarran.” Fiskarna bor kringga Jungfrun sam Skytten. ”Nar Fiskarna marker att Skytten blir otalig blir Fiskarna an mer efterhangse sam kanslosam vilket far Skytten att antrada egga samt forlojliga Fiskarnas emotione. ”