Kan n se ifall nagon inneha stangt bruten tryta laskvitton?

Kan n se ifall nagon inneha stangt bruten tryta laskvitton?
getbride.org hitta länkar

Laskvitton later avsandaren kunna att deras bud inneha levererats och lasts. Dessa meddelanden kommer att visas i meddelandeapplikationen i e gestaltning.

Konsument saso foredrar att kontroll tryta meddelanden kommer att profiter laskvitton; andra valjer dock att releger sina laskvitton darfor att bibehalla ett sake anonymitet nar de skickar meddelanden.

Svaret pa denna fraga varierar bundenhet gallande vilken ganska fran meddelandetjanst saso anvands. Las fortsattningsvi for att bilda dig hurdan n anvander laskvitton i ett kvantitet fran dom mest populara meddelandeapparna sasom finns tillgangliga.

Hurdan herre berattar om e har stangt itu avta laskvitton

Do majoritete storre meddelandeplattformar age nago funktion stav laskvitton, men ej all utfor det flyktig att relegera den narvarand funktionen alternativ att betrakta forsavit e har stangt bruten den pa sin part.

iMessage

iMessage aktiverar laskvitton som ordinar skad later nyttjare forma avta laskvitton. Forsavit ni skickar ett sms igenom iMessage till nagon annan iPhone tittar n den borgerli bubblan i chattfonstret. Nedom ser du statusen uttalad saso antingen ‘Skickat’, ‘Leverat’, ‘Last’.

iMessage-installningar tillater nyttjare att aktivera laskvitton forut somliga kontakter meda saso dom haller do avstangda for andra. Forutsatt att n bara titta ordet ‘Leverat’ i gra mirakel meddelandet n inneha skickat, age mottagaren stangt fran tryta laskvitton.

(Vill ni kunna hur ni aktiverar eller inaktiverar dina laskvitton villig iPhone? Iaktt var handledningsartikel forsavit laskvittoinstallningar pro iPhone.)

Meddelanden (Android)

Nagon itu dom modernar funktionerna i Android-telefoner ar Rich Communication Services (RCS). Denna rol later Android-anvandare kika laskvitton som liknar Apples iPhone.

Nar n gott inneha chatt (Googles eget n forut RCS) kommer du till slut att veta beskada skrivindikatorer och laskvitton med de sasom aven ager RCS aktiverat gallande sin telefon.

Signal

Nago sluta bock visar att meddelandet togs emot av signalservern. Tva bockar betyder att saken dar ager levererats at mottagaren. Nar de par bockarna blir borgerlig betyder det att mottagaren inneha last ditt anslag.

WhatsApp

WhatsApp anvander samt bocksystemet darfor att visa meddelandestatus. Exakt saso tecken kan du tillika relegera laskvitton ifall ni vill.

Nagon dyster gums betyder att ditt bud age skickats. Par dyster bockar betyder att saken da levererades. Par borgerlig bockar betyder att meddelandet age lasts. Ni kan utgiva och halla ned meddelandet darfor at betrakta vilken tid det lastes forsavit n verkligen behover det.

Facebook Messenger

En borgerli rundel betyder att ditt bud skickas. Ett borgerli cirkel med en gumse betyder att saken dar ager skickats. Nagon fullsatt borgerlig ring tillsamman nago bock betyder att saken dar har levererats. En profilbild mirakel meddelandet betyder att den har lasts.

Facebook erbjuder icke konsument ett val att releger laskvitton inifran applikationen, skada det finns losningar ifall n vill anordna dina meddelandelasaktiviteter anonyma. Las var sa forsavit stanga av laskvitton i Messenger.

Telegram

Telegram tillhandahaller tillika laskvitton som standard sam later dig stanga av de dar om ni vill. Nagon slut gront bock betyder att meddelandet har tagits emot, samtidigt tvenne grona bockar betyder att ditt meddelande har lasts.

Instagram

Instagram DM age en grymt lat laskvittosystem. Forsavitt ditt anslag age oppnats; ordet ”Seen” visas mirake meddelandet. Om du befinner si i nago pratstund tillsammans manga manniskor, visas nago ogonikon sammanlagt med Instagram-namnet kungen personen saso age sett ditt bud.

snapchat

Villig Snapchat, nar ditt besked nar din korrespondents inkorg, kommer ordet ”Leverat” att visas i appen. Nar do riktig ager oppnat meddelandet kommer det att lasa ”Oppnat”.

Snapchat medge de ick att inaktivera mojligheten att beskada om nagon Snap alternativt e bud befinner sig oppen, sa ifall n ej vill begagna nagon estrad med laskvitton, begagna ej Snapchat.

A andra sidan, forsavitt ni vill prata tillsammans nagon sasom icke tycker om laskvitton skad sasom har nagon Snapchat, kanner till du sakert nar de oppnade ditt meddelande i Snapchat.

LinkedIn

LinkedIn erbjuder anvandarna mojligheten att releger laskvitton. Nar ett bud har lasts visas mottagarens profilfoto mirakel meddelandet. Forsavitt saken da arme profilbilden inte visas andock personen ager svarat befinner si det ganska att deras laskvitton ager stangts bruten.

Slutgiltiga tankar

Laskvitton befinner si anvandbara pro dem sasom vill forsakra sig om att do tillat e meddelande nar deras meddelanden ager lasts. Dom verifierar leveransen och astadkomme de beharskad. De haller dej ansvarig for att ge besked samt uppratthalla samtal tillsamman saken da andra personen. Anvandningen itu dessa meddelanden kan gaska upp oss att skota relationer med andra folk och avskracka oss a att bege sig enstorin sam ick samspela med andra.

Skada manga brukare foredrar att releger laskvitton darfor att spar en aning okrankbarhe sam innehava mindre forpliktelse nar det innefatta att ge besked i epok. Forsavitt n vill avsyna ifall e bruten dina kompisar age stangt itu laskvitton eller inte, ar det enklaste sattet att absolut spartanskt avsanda e anslag, vanta kungen ett besvarande sam kika forsavitt ni tillats ett ”Sent”-avisering alternativ inte.