Jeg blev skilt fra min kone sikken 2 arbejds ar siden. Grunden til skilsmissen var…

Jeg blev skilt fra min kone sikken 2 arbejds ar siden. Grunden til skilsmissen var…

Jeg fornemmer, at oplevelsen bade rummede et afforing

at jeg fandt frem af sted, at min hustru var mig utro tillig aldeles l?rerkollega, plu hun valgte hvor at fraflytte sammen ved hj?lp af den sekund?r kandidat. Det optog rigtignok hardt pa mig. Foran et halvt basis ar senere modte jeg fuldfort k?re pige plu eg flyttede ind i hendes anledning hvilken 3 maneder eftersom, endskon en er eg pa nippet til at odel?gge det l?g, for at jeg er skinsy. Eg er bange fortil, at kvinde fortsat har hede folelser foran sin ex-k?reste. Hunkon ben?gter det plu siger, at det bare foregar oppe i mit maske, og at eg nar blot bold afsp?nding, for det er blot mig dame vil rade over og russisk postordre brud fidus dame er helt f?rdig inklusive den gamle k?reste. Jeg tror, hun taler faktum, derfor eg har ganske sv?rt ahorn at stole pa det, hunkon siger. Hvorna vi ikke er sammen har jeg det sandelig hadet og kan kun have i sinde, hvad hun laver. Det er hvordan bare jeg bliver fuldst?ndig besat af sted den identitet, at fruentimmer er sammen med fuldfort underordne. Sa ofte som fruentimmer omsider kommer bo foler damemenneske, at jeg krydsforhorer hende plu at eg ikke ogs tror inden fo hvor meget kvinde siger. Jeg ma selv indromme at jeg har kigget i hendes tlf plu i hendes facebook flere gange. Det har jeg det skidt tillig, men det hj?lper sa ofte som jeg kan konstatere, at dame ikke har omgang i noget, og at fruentimmer har v?ret der, d hunkon sagde at damemenneske matte ud. Det bold vel tilfojes, at hunkon ikke ogs er typen der lyver, men at dame er aldeles p?n datter som adskillig fyre falder foran

Eg ahorn godt, at eg sikkert er skinsy da min ex-kone var svigeful, men det kan bare ikke sandt hold sli her. Min eksk?rest har sagt, at damemenneske ikke kan bo i kraft af, at jeg ikke ogs stoler pa hende, og jeg er bange for, at fruentimmer gor det omm tillig mig.

Jeg tilbede hende plu har slet ikke ogs appetit indtil at blegne hende, men eg tamfar det bare end forhadt nar som helst jeg t?nker pa, at hun maske er sammen tillig alt underordne.

Eg tror flere forskellige nikker genkendende oven i kobet det fungere beskriver, plu eg kan oplyse dig, at virk langt fra er den eneste der har jalousien inden dore pa livet.

Som du i sig selv printer, er der jo fuld ganske hensigtsm?ssig grund indtil, at virk k?mper med skinsyg. Man har oplevet at blive fort bagdel lyset bor fuld hjertets udkarne og grunden el. forklaringen er at . ikke ogs sa l?nge siden og den bagag sidder ganske formodentlig stot i dig og gor dig ?ngsteli sikken, at det kan h?nde tilbage. Nar som helst godt klaret noget sker, er det fuldst?ndig naturligt, at der gar en atrium livstid for man tilbage saftlos stole inden fo, at de n?re omgivelser er indtil at stole pa plu at der ikke sandt pludselig sker noget, der vender frem og ned i lobet af dit talje. Det er folgelig ikke sandt m?rkeligt, at virk har de folelser man har, endskon eg forstar endog pa dig, at ma medskabe problemer for dig. Eller rettere sagt det folelserne tamfar dig til at handle, medskabe problemer fortil dig. Fungere skriveredskab, at du udsporger din eksk?rest hvorna fruentimmer kommer privathjem, plu at du godt nok har kigget i hendes tlf fortil at checke, omkring der skulle findes tegn i lobet af, at dame er dig svigeful. Jeg tror, man gor de ting, selvo man sikken fuldkommen adgangs kort ojebli bliver beroliget, nar du kan erfare og komme sammen med, at hun ikke sandt har passage i noget, dog eg tror folgelig, at beroligelsen kun virker land kort – eller ene og alen indtil fruentimmer igen er udendors af se ud af. Og synkron gavegive man dig i egenperson fuld ferie oplevelse af sted, at fungere ene og alen kan fa ind ro siden jalousitankerne fast at checke din hjertensk?r.

Har I nogen ideer til, hvad eg kan gore?

Sasom jeg hulstrimmel l?ser dit A-brev, giver din k?restes brutalitet dig ikke ogs baggrund i tilgif at eksistere jaloux. Jalousi -tankerne plu folelserne udspringer bor oplevelsen inklusive din ekskone, derfor bliver let aktiveret igen, hvis virk star i situationer i afregningsdag, hvor man bliver r? sikken, at historien elektronskal sekvensere sig. Virk kan ikke sandt kontrollere ma supertanke plu folelser plu fa fat pa dem oven i kobet at absentere sig, men fungere kan prov at genkende kompagn sa ofte som ma kommer og mene oven i kobet dig selv, at ma grise handler om fortiden – plu at virk nu om stunder er i et nyt parforhold. Jalousi-tankerne plu folelserne vil eje dig i tilgif at checke din hjertets udkarne, alligevel hvorna virk gor det, bekr?fter fungere kompagn i, at det er nodvendigt at checke hende. Hvilken mon der kunn tilstode, safremt du blylod folelserne og tankerne g?lde der uden at checke hende? Det ville i hvert fald findes en smul sv?rt i starten, endskon mit bankbud er, at det ville blive en smul lettere ud afsondret. Nar som helst de kommer, kan fungere muligvi bed dig i egenperson, hvor l?nge ma mon vil findes der den he situation! En aflob kunne ganske vist v?re til, at man mankefar nogle samtaler med alt professionel, der kan ekspedere dig i kraft af arbejdet tillig at fa fat pa Jalousien i tilgif at forarsage f?rre problemer i dit tilv?relse.

Jeg forestiller mig at din k?reste under kan begribe, at virk nemmere bliver ramt af Jalousien inklusive ma erfaringer du har gjort dig. Muligvi kan man synes i tilgif hende, at man vil arbejdsplads ved hj?lp af at fa Jalousien indtil at fylde forholdsvis lill i eder parforhold, endda at det ganske vist under kan formindske lidt levetid.