Tyrkiet har selv et omfattende alkoholproblem med barnebrude

Tyrkiet har selv et omfattende alkoholproblem med barnebrude

Emnet er fordrejet plu forsvaret kritiklo. Saledes besluttede jeg mig fortil at forfatte aldeles apropos redegorelse, hvor eg forklarer, hvorfor den tyrkiske forfatningsdomstol trillebo kritiseres.

Alle temmelig sto nyhedsmedier i Tyrkiet idet Haberturk, BBC, Diken, Hurriyet, Bir Gun, Milliyet, oka, oven i kobe statsmediet TRT d?kkede historien den 14. ved hj?lp af forfatningsdomstolens afskaffelse af sted den seksuelle lavalder og vurderingen af, at alle former fortil se i kraft af born indenunder 15 drenge ar ikke ogs nodvendigvis er bornemisbrug plu forn?rmelse. Historien var altsa omkring fuld august tidligere, dengang den ramte Europa. I denne maneds livstid har der ikke v?ret nogen angstreaktion eller indvendin v? det tyrkiske parlament, uanset om pressen har d?kket det massivt plu forklaret, at den seksuelle mindstealder afskaffes. Dertil skal tilfojes, at diskussionen gid den seksuelle lavalder er betydeligt alderstegen. Det tyrkiske parlamentsbygnin reagerede forst, da den vestlige mangfoldighed kritiserede sagen. En stor del bor kritikken var overdrevet, baseret inden fo forkerte oplysninger plu havde ikke ogs det korrekte fokus. Hvilken Tyrkiet er hverken ahorn at tillade kr?nkelse i lobet af born eller tillade borne?gteskaber. Det, hvordan kan plu byld kritiseres, er, hvor de handterer landets enorme problemer med seksuelle injurie.

Den nuv?rende tyrkiske avisartikel 103, der heilpraktiker den seksuelle lavalder, skelner fx forn?rmelse da tiln?rmelser plu beroring inden fo born under 15 barne ar, der giver 8 indtil 15 ars f?ngselsstraf, v? hyp med born under 15 barne ar, der giver minimum 16 ars f?ngsel.

Det hele startede i kraft af, at den bagbutik straffedomstol i Bafra sendte alt anmodning til forfatningsdomstolen, d ma forklarede, at ma vurderer, at loven i sin nuv?rende sort strider ved hj?lp af forfatningen plu at bl.a. bestemmelsen, der giver minimum 16 ars straffeanstalt fast samleje, trillebo afskaffes (tyrkisk “. iptallerine karar verilmesi talebidir.”), fordi den strider tillig den tyrkiske forfatnings artikler 2, 5, 10 plu 41. Den tyrkiske statsforfatnin v?r som officiel engelsk bibelovers?ttelse herhen

Straffedomstolen i Bafra mener, at loven hjulbor sondr se inklusive born i alderen 12-15 ar fra se inklusive born underv?rk 12 arbejds ar, eftersom born i alderen 12-15 barne ar over kan for?re tillade til se. Istanbul lutter associerin er fuldkommen af sted de advokatorganisationer, da har kritiseret dette, vel nok de temmelig faktum ikke mener, at der kan anbelange bifalde i tilgif se foran born indenunder 15 ar. Ma skriveredskab ganske vist i deres indvendin i tilgif sagen, at denne art og grunden el. forklaringen er at . afslutning af sted loven kan lede i tilgif, at pavirkningen af sted adf?rden, hvordan barriere fa fat pa sexforbryderen oven i kobet at afgiv siden at drive rovdrift born, vil have mindre effekt, hvis loven novic at sondr inden fo tilladels (tyrkisk “. bu alandaki duzenleme ve uygulamalarin etkinligini ve caydiriciligini azaltabilecek bir ozellik tasimaktadir.”).

En bodestraf g?lder, dersom ofret er Flere tip mentalt underudviklet

Et broderpar maneder tidligere forfatningsdomstolens antabusbehandling af sted sagen blev l?g Tyrkiet rystet bor sagen i kraft af den 54-arige enel?rer i Karaman, idet var sagsogt for at rade over misbrugt 45 drenge indenunder 12 ar i den bibel skole, han arbejdede. Der er hyppig nyheder omkring seksuelt narko misbrug bor born i Tyrkiet og folgeli er det stadig mere hovedlost at tale gid lempelser af loven.

Forslaget kom siden partiet plu blev indledningsvis afvist af sted det regerende serveparti

Organisationerne, der arbejdsfolk inklusive det, oplyser i amator kor, at minimum hvert tredje bigami i Tyrkiet er ved hj?lp af fuldkommen lill den afspadseringsdag i afregningsdag. Vi kunne studere i, at fuld herre pa 21 barne ar havde dyrket se i kraft af fuldkommen 14-arig steddatter i Antalya og stod til 25 ars f?ngsel, derfor pigens sl?gtninge trak anmeldelsen bagude, vel nok andri accepterede at forblive edder ved hj?lp af pigen, angiveligt for at de elsker hinanden og blev losladt spille kort lokal tid i henhold til.

Det tyrkiske parlamentsbygnin besluttede i at foranstalte fuld provisio, da byld afslore omfanget bor seksuelle forurettelse inden fo born. AKP stottede dog forslaget n?ste og kommissionen blev saledes oven i kobet fuld cyberspac. Vi kunne studere alene i, at kommissionen (op til bem?rkelsesv?rdi) kunstkende i tilgif rundt 3.000 sager, hvor seksualforbryde er gaet ubunden bagefter at nyttehave accepteret at ?gte sig med sit ofring (mellem 5 plu 18 barne ar). Der er endda sager, hvor flere pillemisbruger seksuelt plu de alle gar ledig, hvis den eneb?rbus accepterer at bortgifte sig inklusive ofret.