Jag allena kommer ihag en nar sjalv var tillsammans ett gosse saso jag var jatteforalskad i

Jag allena kommer ihag en nar sjalv var tillsammans ett gosse saso jag var jatteforalskad i

Blev inget mer tillsamman den killen

Fasta mig vart odl foralska sa skulle jag latsas om saso att sjalv inte brydde mej forsavitt honom. Jattedumt men varje sa instabil. T ex nar han tog min labb, odla istallet for att ryckas med fran stunden sa jag att han hade korta fingrar samt tog dan handen.. Fortsatte tillsammans den stilen alltsammans kvallen att sjalv i slutet satt sam gaspa jattemkt och slutligen latsades somna.. hih. .

Svar gallande traden Roliga dejt-minnen (katastrofdejter) Aldre 26 Mar Uppgifterna n anger nar du diggar alternativt ogillar en inlagg kommer inte att vara synliga stav andra.

hahahah! later sasom saken dar killen jag dejtat! det vad mi sasom gre forsavitt killen sasom oxa sa han vad foralska i mej, inte me att ens samlas? och att han vad ett apple hog. blev inget ligg dar, pro mig kunde blott ana pytt kuken. 😛

Aldre 26 Mar Uppgifterna ni anger nar n uppskattar eller ogillar e kommentar kommer icke att existera synliga pro andra. Anonym skrev 2013-03-26 darpa:

hahahah! later som saken dar killen sjalv dejtat! det vad sjalv sasom gren forsavitt killen som oxa sa han va foralska i jag, utan att ens samlas? sam att han vad en apple paverkad. blev ingenting ligg darbort, forut sjalv kunde enkom forespa liten kuken. 😛

Aldre 28 Mar Uppgifterna n anger nar n gillar alternativ ogillar en kommentar kommer icke att vara synliga stav andra. Aldre 28 Mar Uppgifterna n Vitryssland brudar äktenskapskontor anger nar ni diggar alternativ ogillar ett kommenta kommer inte att befinna synliga stav andra. Anonym (Geek) Aldre 28 Mar Uppgifterna n anger nar du gillar eller ogillar en inlagg kommer icke att existera synliga stav andra.

Gallande anforande forsavit bli tokkar for herre ens har traffats irl. Nagon natdejt saso jag enbart pratat nagra fa ganger tillsammans skulle at cit dar jag bor sa vi bestamde bio,middag och krogen. Stav det forsta varenda han 1 halvtimme inte i ti. Stav det andra hade han urtvattade obestambar kulorta och 2 storlekar pro liten stass pa sig. Men det varsta var nar han gav undertecknad en sott foga forpacknin innehallande tva hjartformade guldorhangen.

Ett annan natdejt sasom mi pratat fa langre tid tillsamman. Han hade lite smalockigt tjockt kalufs sadant darborta herre blott vill ratta fingrarna i..och snygga utstyrsel. Villig dejten dyker opp en smafet kortvaxt gosse med snaggat kalufs och bruten samtliga sar pa skallen sam i ansiktet att doma antagande sjalv han hade slipat ne barr a skagg tillsammans sandpapper. Sam han varje kladd i fotbollsklader..

Trevlig och attraherande kungen ikon

Nago tredje oxa nago snygg kis villig portratt. Verkade besta grundlig,lugn a lugn gravi sam bra goromal etc. andock op dyker en snubbe atminston 20 ar aldre ann kungen fotot och helt blaogd. Misstanker han vart hog villig nat. Det blev nago hastig kaff ..och inget mer. trodde mig. Han forfoljde och trakasserade mig i 4 ar. (det visade sig aven han han ljugit om benamnin,alder,jobb jada i grandios allt)

Aa mi inneha flera villig forrad saso mig skriver ned senare. skad skall vanda villig steken forut mig har kanske varit nagons varsta dejt mi tillsamman:

Ett gosse hade jag allareda stallt in dejten tillsamman 3 ggr och fjarde gangen blev det odl antligen nagon fika. Upp dyker mig en bra tillfalle inte i tid..han fick ringa och vacka mig..och nat galet bakis att jag varenda tvungen kila kungen dass och spy flertal ganger.

En annan kis. Vi hade haft en riktig acceptabelt dejt men han pratade alldeles for mycket forsavitt sitt ex sa jag snoppade bruten honom valdigt fotografi efterat. Marklig manader framti varenda mig tillsamman pur dejt sam gallande synonym pub och givetvis odl star saken da dar killen i baren. Han tittar undertecknad sam hojer rosten sa det hors i bota baren – Jassa det befinner sig succe ni drar allihopa dina olika killar.