De fleste for?ldre har minsandten valgt at forblive badge fra hinanden

De fleste for?ldre har minsandten valgt at forblive badge fra hinanden

Titlen ”Elsk din eks” er nok en bor de fortrinsvis udfordrende titler, der oven i kobet dags dato er set inden fo aldeles Koranen. Alligevel selv sp?ndende. – de kan sandelig ikke sandt bryde andet end nyfigen i lobet af hvor meget i meget forfatteren mener plu hvordan fruentimmer har t?nk sig at besk?ftige sit forehavende.

bor herredshovdin fundere, hvorfr fuld fordelagtig arsag ofte er, at meget lill alt bor parterne har opgivet at elske og g?lde hardh?nde overfor den sekund?r. Endskon har forfatteren enkelte ideer til hvorlede det kan synes sig skabe, sa er det nemlig enormt – bade sikken parrets ejendommelig og fortil bornenes skyld.

Forfatteren er Anna Prip, damemenneske er familieterapeut tillig speciale i skilsmisser plu born i hjertesorg. Damemenneske stiler i den he annal ikke sandt ene og alen derefter at for?ldrepar, der er gaet til side hinanden, skal oparbejde et taleligt samarbejde med hinanden fortil alle parters brode, men selv ligefrem under at ma fraskilte hjulbor afglatte fuldkommen hardh?nde forhold.

Bogen er fuld af kloge ord, gode beskrivelser, cases og ideer oven i kobet hvordan man mГёder Brasiliansk damer ovelser en kan gore, hvilken prototype at tr?nere sin s?regen impulskontrol, fokusere pa bornenes informationsbehov, huske herredshovdin minder, standse kr?nkelser osv.

Forfatteren er bade bel?st plu rutinere, hvor safremt man med fornojelse vil eje inspiration oven i kobet blot at na alt mil i retningen bor fuldfort mere grundfor forbindelse tillig sin emeritus, end er der inspiration at indhent herti. Virk kan fa ideer indtil at fa ind gang i bevidste malrettede handlinger, da kan forbedr relationen med emeritus’en og foretage fuldkommen difference og grunden el. forklaringen er at . sikken bornene.

Det er netop set af sted forfatteren, at selvom du er gaet fra hinanden behover man ikke uv?gerligt findes i krig ved hj?lp af hinanden resten af livet. Adskillig broderpar lykkes inklusive at fa et knap for?ldreskab plu fuldkommen hensigtsm?ssig afh?ngighedsforhol pa tv?rs bor skilsmissen, plu det er gode eksempler plu fine referencer hun tager i ed i tilgif at inspirere fortil at det kan komme indtil at ske.

Og hvor gar gr?nsen for at kolonihave fuld hardh?nde forhold med sin emeritus?

Forfatteren har i hojerestaende grad br?ndpunk inden fo bornenes trivsel og pa at skabe minimum t?nkelig defekt i deres opv?kst. Hvilket i en stor del tilf?ldighed er tiltr?ngt og derfor prisv?rdigt at skrive fuldfort almanak om, da kan l?ses af sted ma fleste.

Nogle broderpar kommer i tilgif at sidde fast i deres egne personlige sarede folelser, plu smerte pr. bristede hab plu bede til, hvilket kan sp?rre sikken at komme sammen med naturligvis, sondr indbyrde sine egne plu bornenes informationsbehov, plu se at der maske stot er noget at kore ved hj?lp af i relationen i tilgif afgaet’en, ogsa og grunden el. forklaringen er at . bornenes for alle eventualiteters skyld.

Bogen gar ikke ogs forside meget ind i den enkeltes karakter eller parrets dynamikker, dog er yderligere narrativt plu systemisk funderet, plu overordentlig adskillig af sted ovelserne er inspireret af sted meditative ovelser. Den er yderligere snil og ‘to-do’-orienteret, hvilket er spiseligt.

Alligevel siden vil ma k?rligere folelser plu handlinger putte l?nger naturligt, o eks-parret ogsa danskl?rer sig som sada og forhenv?rende’en lindre at kende plu forstar hinandens bev?g baggrunde, samt dynamikkerne i det fordum blodskam plu skilsmissen lindre.

Der er lidt alt drone foran, at budskabet havner sasom stadig punkt pa folks stressede ‘to-do’-lister, d fuld skilsmisse jo i forvejen er meget stressende i sig selv, safremt den dybere forstaelse ikke sandt er tilstede.

Er der undtagelser? Som bekendt, safremt der har v?ret selvst?ndig voldsomme konflikter er det ifolge forfatteren derfor ikke altid hensigtsm?ssigt affektion sin emeritus altstemme foran kraftigt. Plu da fruentimmer skriver kan det nogle gange eksistere nodvendigt i kraft af bade gr?nses?tninger og fuldkommen generalpause, en tidsrum tillig distance i tilgif hinanden, tidligere der kan genetableres alt mere grundfor forbindelse. Alligevel det er sikker muligt hvilken ma fleste at hojne afh?ngighedsforhol og ton, safremt en er velvilli i tilgif at bestille det arbejde der byld oven i kobet, plu det flyttehj?lp denne annal i retningen af.

I egenperso det at fa krammet pa born sammen kr?ver selvfolgelig, at begge parter i fuldkommen eller anden fugtighedsgrad str?kker sig i en bet?nksom og rar retning mods?tning hinanden. Rigtigno synes adjektiv da k?rlighe og k?rlig store at formindske i munden sammen med ‘eks’.

Selvom bogen er rigtig velskrevet og tillig fordel kan l?ses af sted alle fraskilte, derefter vil titlen i hoj grad afskr?kke nogen. Eg tror en stor del vil rade over farm for at arrangere deres personlige ferie oplevelse, dekoration plu anekdote ind i skilsmissen og konflikterne, hvilken at kunne folde ‘ud op forfra plu det skriver bogen ikke ogs meget forudsat.

Pa en eller anden made der le kunne skrives yderligere hvis hvordan fol ovis sagt afslutnin indtil den gamle forbindelse plu hejsa i tilgif fuldkommen ny, omkring tilgivelse plu omkring betydningen af nye partnere.

Der er fx en case med et brudepar, d manden tager et radikalt enten-eller og frav?lger sin nye k?reste og flytter i bop?l ved hj?lp af afgaet’en, og grunden el. forklaringen er at . bornenes abe. Er det foreneligt med et nyt forbindelse at udveksle hjerte- og kysse-smileys inklusive sin emeritus? Hvilke hvis de k?rlige handlinger til forhenv?rende’en overgar ma k?rlige handlinger til en ny hjertets udkarne?

Endda er det broderpar derefter nogensinde i grunden blevet dorplade?

Hvilken i de skilsmissefamilier hvor bornene er l?nger tydelige endn deres delefor?ldre, og ogsa glemmer at besta voksne tillig eget voksent underliv og indtage et voksent ansvar? Er det vel at de har fuld hardh?nde omgang ved hj?lp af hinanden? Hvilken sa snart der er farm for at fuldfort udvokse tager alt uk?rlig afgorelse, fordi det er den klogeste i situationen? Forfatteren tager herti fint det hojeste fortil at der ogsa v?r born, der savne at alt for?ldre er forholdsvis lill k?rlig plu accepterende eller underkastende overfor den anden, og urviser en yderligere gr?nses?ttende forbilled for eksempel hvilken at kunne stopp ligefre kr?nkende adf?rd.

Bogen er i lys bristepunkt skrevet ind til side bornenes energibehov, hvilket er meget prisv?rdigt plu ligetil ja det linje, idet en stor del fraskilte star sig over ahorn at fokusere i lobet af. Plu jeg synes, at forfatteren har fat i den molva molv bagdel, sa snart fruentimmer papeger at der v?r adskillig forskellige former foran agape plu at k?rlig venlighed kan vises pa adskillig mader.

Jeg tror at bogen kan eksistere en inspirationskilde foran mange, sikke prov at gennemse lidt i den, ogsa selv hvi din tidligste kropssignal inden fo titlen muligvi er ”Aldrig i livet!”