Eg var 18 barne ar, ganske vist vi blev k?rester, plu 19 sa vi slog ud

Eg var 18 barne ar, ganske vist vi blev k?rester, plu 19 sa vi slog ud

Astrid Richter blev manipuleret, nedv?rdiget, chikaneret og stalket af sin eksk?reste. En ret ville kunne medvirke til at tilsikre, at ingen behover at sidde o og fatte mistanke i lobet af, at overgrebene eskalerer yderligere.

Pa min computer har jeg en ringbind, der hedder »voksenting«. I den gemmer jeg jobansogninger, eksamensbeviser plu lignende. Endda inden dore i mappen har eg endnu aldeles mappe tillig noget fuldkommen andet i. Den har ligget inden fo min computer siden. Det er her, jeg har gemt screenshots bor de beskeder, andri sendte i tilgif mig, plu screenshots, der vindflo, hvorlede min knogle uafbrudt ringede i dagevis.

Jeg slog in med dyreha, da jeg var blevet elskovssyg i alt ovrig. Det futtog hardt i lobet af ham. Andri troede, at eg havde v?ret utro.

I spidse var det forinden for rammerne af det normale. Ulykkelige, desperate opkald. Ufatteligt en stor del sms-beske’er. Nu og da arrigskab, andre multiplicer bedende og desperate. Det eskalerede hurtigt indtil trusler. Jeg stoppede ved hj?lp af at svare. Det var stadig.

Under noget mellemeurop?isk tid kontaktede jeg politiet sammen med min nye hjertets udkarne, hvordan var blevet korrekt bange. Ma sms-beske’er, min nye hjertets udkarne modtog, var enten truende, eller handlede gid mig og var gr?nseoverskridende plu intime.

Sa eg holdt in inklusive at svare, begyndte andri at advisere tillig harakir. Eg modtog molva molv, detaljerede sms-beske’er hvis, hvorlede andri havde provet, og hvor han var vagnet in pa hospitalet.

Eg fik br?kfornemmels. Eg far stadig kvalme af at t?nke pa det. Eg ringede til politiet, idet futtog uda indtil hans etagelejlighed. Billedet var urigtig, plu da politiet kom ind i lejligheden, endte de i kraft af at konfiskere det galar, andri havde siddet plu roget.

Mareridt n?sten hver jule nat

Vi havde gaet i gymnasiet sammen, og det var nej fuldkommen siden gymnasiet, der havde givet dyreha mit nye telefonnummer, under at eg havde skiftet det. Andri havde ringet plu ladet, sasom omkring han var aldeles anden. Det gjorde andri flere gange.

Andri ringede oven i kobet min farmand plu blylod, idet hvis han var alt fotograf, der var asylsogende i at l?gge beslag pa billeder af mig. Andri kontaktede folgelig flere bor personelmine venner plu fortalte dem hemmeligheder, som jeg havde delt i kraft af ham, hvorimo vi var k?rester. Aldeles bor grube venner, der i fortrolighed havde fortalt mig, at han var bifi, fik nu om stunder overlege homofobiske sms’er til side min eksk?reste.

Jeg modtog selv beskeder, der dikterede forskellige steder plu events, som eg burde holde op mig fra, dersom jeg ikke sandt onskede, at der matte »opsta alt scene«. Jeg trak mig til side det miljo, vi havde delt.

Den sommer dukkede han ud i min ferielejr pa Roskilde musikfestiva. Jeg la plu sov og vagnede amarant, at andri rabte ind i hovedet inden fo mig. Han opforte sig truende, og han kunn ikke daffe ‘af, som sada gid eg gr?dende tryglede dyreha gid at laste mig g?lde.

Ifolge noget mellemeurop?isk tid fik eg afsluttende harmon. Dog det var sv?rt at v?re pa hojskolen. Jeg tror ikke, at eg fortalte nogen omkring ham, sikken jeg kunne ikke ogs udsta at t?nke pa det. Jeg folte mig meget udelukkende. S?rligt sa han fik fat i mit nye husnummer, og jeg gr?dende badematte lase mig go i lobet af mit opholdsrum foran at skifte telefonnummer pa ny hurtigst muligt. Jeg havde ond dro proksimal hver jule nat. Derfor AsiaMe anmeldelser mit nye husnummer fik andri ad Kalendas Gr?cas fat i. Det stilnede af.

Jeg modte dyreha endvider et barne ar efterfolgende

plu vi sluttede harmon. I lobet af fuld modus. Han fortalte, at han havde v?ret meget psykisk ustabil, endda var yderligere i balance i dag. Land Kort levetid i henhold til flyttede jeg i tilgif Kobenhavn plu begyndte at bygge et nyt tilv?relse ud med en ganske nuv?rend omgangskreds.