Logga in kungen Tinder Online tillsamman din p

Logga in kungen Tinder Online tillsamman din p

Tinder maste existera nagon bruten de mest kanda datingapparna nagonsin. Tillsamman miljontals brukare kvar alltsammans varlden, sasom sipprar at vanster samt modera, plikt e singleton existera i den darfor at segrar saken da. Skada hur sa ske om n ick vill stirra villig din smartphone bota dagen samt titta pa ring bilder? Forsavitt det later saso du, finns det en satt att anvanda Tinder online tillsammans din dator.

Tinder har inte nago officiell PC-app, det begransar sig mo iOS och Android. Det finns en lang skilda appar sasom syftar at att hjalpa dig att anvanda Tinder pa skrivbordet samt dom majoritete inneha hejdlost begransat eller ingen succe. Det finns en mangd webbplatser darbort omodern som erbjuder e form fran skrivbordstillbehor forut Tinder skad jag har hittat ingen sasom rentav fungerar. Tv laddar bara adware och andra hanvisar enkom till ARC Welder pro Chrome eller andra webblasare. Sjalv inneha ick lyckats atnjuta en av dom att knega.

Mig inneha hittat blott ett metod saso fungerar duktig, tillsamman assistans fran Android-appen och ett Android-emulator saso heter Bluestacks. Jag age tackt Bluestacks fore det befinner si uppsyn go-to Android emulator pro dato. Det befinner sig mycket anvandbart for att testa Android-appar eller forbruka dedikerade mobilappar gallande skrivbordet. Appar sasom Tinder. Det befinner sig ej saken da slut Android-emulatorn kungen marknaden, sjalv anvander aven Andy ro, skada Bluestacks befinner si det enklaste att begagna sam mest stabila.

Tinder villig skrivbordet

Det har befinner sig minsann det enda palitliga sattet mi kanner till att lite Tinder online och jobbar gallande e pulpe. N kan antingen forbruka Google Play Butik darfor att hamta appen eller bringa APK-filen for han samt fyll saken dar personligen, hurdan sasom helst kommer det att rulla.

Saken dar sluta nackdelen tillsamman Bluestacks ar att det ick befinner si kostnadsfri. Ick att webbplatsen nagonsin namner faktum. Ni tillats nago ohejdad samt da kommer du att bli ombedd att bekosta $ 24 per ar for att ga vidare bruka det eller bevilja det fyll ner slumpmassiga appar av sponsorer. Aven fast denna skumma ovning befinner si sjalva appen utomordentlig.

  1. Fylla ner sam installera Bluestacks gallande din dator. Installationen tar f epok men skal funka somlost.
  2. Logga in villig ditt Google-konto fran Bluestacks sam stall in Google Play shop.
  3. Soka upp Tinder-appen i butiken och installera saken dar.
  4. Soka ordning gallande Facebook-appen i affaren samt installera det samt.
  5. Logga in bagge sam antrada anvanda Tinder.

Staller in ditt Tinder-konto

Tinder kraver nago Facebook-inloggning for att klara av klaffa samt mi kanner till ingen saker facit som undviker detta. Sa om n vill grepp dina Tinder-aktiviteter hemliga, foreslar mig att du skapar e falskt Facebook-konto sam fyller det med slumpmassiga don forst. Du behover samt ditt mobilnummer for att validera ditt konto.

  1. Logga in pa Tinder igenom Bluestacks.
  2. Lank det at ditt verkliga eller ditt nya falska Facebook-konto.
  3. Israel kvinnor dejta

  4. Sang Tinder styrka tillsamman ditt akt. Numret kommer icke att laggas online.
  5. Inbringa onskad kod och lagg mot koden i SMS sam tryck villig posta kod.
  6. Klicka pa borjan Playing darfor att folja in i Tinder.

Genast ager mekanikerna tagits hand ifall, det befinner si dags att konstruera din Tinder-profil. Narvarand foljer nagra basal riktlinjer darfor at dana en lyckad Tinder-profil.

Ikon – Gor bilden enastaende, fran dej allen i nago fin stallning, innehava kungen dej nagot cool. Se mot att personen tillats nagon enastaende blick villig ditt ansikte samt att ni ler eller tittar avslappnad ut. Bilden befinner si vanligtvis det sluta som en kommer att se pa innan du sippar sa astadkommer det duktig. Astadkomme din huvudbild odl duktig sasom genomforbar sam lagg sedan at mer darfor at bygga nagon mer rundad fotografi bruten ditt leverne.

Profil – utfor din profil medryckande samt atnjuta saken dar att sta ut. Anvand lite skamtlynn, varje sjalvforstorande samt ej allvarlig. Samtidigt det ar genomforbart att lokalisera lov pa Tinder, befinner si det icke va dom majoriteten konsument ar darborta pro. Do vill ha nagon finemang tidrymd, sa varje nagon sasom do kan innehava nago finemang tidrymd tillsammans.

Samarbet – Det finns miljoner Tinder-anvandare, sa avdunsta inte i publiken. Nar du kontaktar en, aldrig, nagonsin framfora “Hej”. Varje medryckand, las deras image sam framfora nagot i det i do forsta tv raderna. Varje hastig ifall du kan, vaderstreck det enkelt sam begynna ick enbart med “vill du koppla upp?” eller nagra som det ej kommer att rulla.

Ju mer anstrangning du lagger in i din Tinder-profil, ju mer framgangsrik blir det. Ifall du inte tittar ut saso Megan Fox eller od Hardy, tvungen du arbeta hart for att bli markt. Tank villig det sasom ett penningplacerin. Ju mer sysselsattning ni satter i Tinder, desto mer kommer n ut klocka det.