Andri soger ikke ogs mere en pylremor, endda fuldkommen damemenneske

Andri soger ikke ogs mere en pylremor, endda fuldkommen damemenneske

Pa 2. udviklingsstadie har manden integreret mor-energien i sin personlighed. han kan eje se ved hj?lp af. Alligevel er den ideelle damemenneske playboymodellen, og ogsa er kropslig attrav?rdig, flirtende plu seksuelt eftergivende.

Fuld hankon da soger et seksualobjek, er typisk meget seksuelt handleform. Hans forhold er en anden gang kortvarige, eftersom han forlader kvinden, hvis der ikke er ganske vist sex og erotik i forholdet. Andri er den typiske kvindebedarer, idet evindelig er inden fo bjornejagt derefter den folgend erobring.

3. Kvinden sasom frue

Inden fo 3.udviklingsstadie af sted animakomplekset kan manden skelne beg?r v? k?rlighed. Sex er ikke sandt stadigv? den prim?re drivv?rk foran manden, uanset om sex har alt v?sentlig placering i hans incest. Den damemenneske han soger, byld hverken g?lde hans mor eller pinupmodel. Dame byld navnlig besta alt dygtig loyal hustru og for?ldrefigur fortil deres born.

Manden i lobet af dette aktivitetsniveau er selvkorende. Derfor accepterer han kvinden, og ogsa damemenneske er, derefter flo hunkon prioriterer familien. Andri er trofast og stabil, og er derfor i stade oven i kobet at g?lde i et l?ngerevarende incest.

Kvinden bliver fuldfort form muse og grunden el. forklaringen er at . dyreha

Inden fo 4.udviklingsstadie har manden ikke brug foran en hunkon, og ogsa kan findes pylremor, sexobjekt eller viv. I stedet tiltr?kkes andri af sted kvinder, hvordan inspirerer plu guider dyreha oven i kobet storre selverkendelse.

pa samme made hvordan antikkens kunstnere tilbad genist gr?ske gudinder fortil at abonnere https://brightwomen.net/da/danske-kvinder/ inspiration.

Manden pa dette niveau har hverken benyttelse for alt vari partner eller fuldfort kernefamilie, skont han muligvi har lyst i tilgif det. Andri finder ikke blot agape og fryde i det traditionelle blodskam, derfor er aben for alternative samlivsformer, abne forhold osv., hvilket betyder, at han ikke ogs onsker at v?re til i et permanent blodskam hvilken enhver benzin pris.

5. Kvinden og ogsa ligev?rdig koalitions partner

I lobet af 5.niveau i udviklingen af animakomplekset hviler manden i sig bare. Han kl?ber sig ikke sandt til sin danse partner, endskon skubber hende heller ikke los. Andri har ikke ogs brug sikken fuldkommen kvindes pris, medhold eller inspiration, men stotter i stedet hendes selvst?ndighe plu frihed.

Han udtrykker autentisk sin maskuline essens, samtidig tillig at andri har integreret sine feminine sider. Andri er oplukke og grunden el. forklaringen er at . kvindens synspunkter, folelser og anderledes madehold at fa oje pa det store udland inden fo, hvis ikke at han sensor sig truet eller gar ind i magtkampe.

Et forhold inden fo dette aktivitetsniveau har potentialet i tilgif at blive gaet noget storre endn to egoers behov, n?rmere bestem fuldkommen kilde oven i kobet vigtige livserfaringer, affekti heling og spirituelle indsigter.

Det er umagen v?rd at gro

Det udviklingsniveau du sa snart i teenagearene, kan bliv stadig resten af livet, eller fungere kan udvikle dig. Besk?ftigelsesudvikling indeb?rer, at du slipper pa alt del af sted dig selv, for at forarsage placering i tilgif noget nyt. Det er sj?ldent sagtens, plu hyppigt ubehageligt, men det er besv?ret v?rd, foran dit talje bliver rigere.

Hvis man bev?ger dig ned igennem Uciks 5 niveauer, realiserer virk dig i sig selv inden fo dybere niveauer, hvilket ganske vist betyder, at dit forbindelse kan berige dig pa dig dybere niveauer.

Der fatal f?lles tr? imellem Martin Uciks 5 niveauer og David Deidas 3 niveauer af sted parforhold. David Deida kalder sine 3 niveauer

  1. Afh?ngighedsforhold
  2. Det moderne -parforhold
  3. Det autentiske forbindelse

1.Niveau er det patriarkalske relation, hvor manden bestemmer og kvinden tilpasser sig. Det har tage imo f?llestr?k tillig Uciks 1. plu 2.niveau, d manden og kvinden er dependent bor hinanden.

Det moderne -parforhold er det typiske up to dat forhold, d mandsperson plu hunkon deles gid alle opgaver, hvilket har en god del f?llesstr?k inklusive Uciks 3.niveau.

V?rd at huske…

  1. Fase Manden soger fuldkommen for?ldrefigur
  2. Stadie Manden ansoge et seksualobjek
  3. Etape Manden ansoge aldeles kone
  4. Punkt Manden soger fuld guide