Nordic nyskabels sportsli: en ny ferietabletter dating-messe foran nordiske forskere og internationale investorer plu virksomheder

Nordic nyskabels sportsli: en ny ferietabletter dating-messe foran nordiske forskere og internationale investorer plu virksomheder

Kontakter

Ved hj?lp af start i 2021 vil Nordic Innovation sportsli pr?sentere ma seneste og s?dvanligvis lovende nordiske forskningsprojekter, som har kommercielt potentiel. Ambitionen er at lave Nordic nyskabels sportsli oven i kobet den foretrukne mode- plu marke inden fo tv?rs af v?rdik?den foran innovation plu investering. Nordic nyskabels Fair d?kker l?g naturvidenskabsomradet, herunder life science, b?redygtighed, falsk intelligentsi og robotik. Malet er at styrke iv?rks?tteri og innovation i verdensklasse.

Ma nordiske universiteters videnskabelige artikler rangerer hojt internationalt. Alligevel er der folgelig et def?kation potentiale i at omskrive forskningsbaserede opfindelser i ma tidlige faser i tilgif produkter og serviceydelser, der kan dukke op samfundet indtil brugsv?rdi. Fortil at virkeliggore potentialet sigter Nordic nyskabels Fair derefter at v?re til stedet, hvor forskere, iv?rks?ttere, investorer og industri kan modes.

”Med Nordic Inlet udstillingsvindue, der kan vise investorer v? ind- plu verde, hvilken ma danske og ovrige nordiske forskningsmiljoer har at tilbyde. Udgangspunktet er universiteternes fremragende alderdoms forskning plu stottestruktur. Dette er en indbydels til samarbejde og til at benytte formaliseret matchmaking i tilgif at accelerere ma innovative ideer,” siger d?len E. Frandsen, chef sikken gennemgang & Innovation organisering fast Syddansk Universitet (SDU) og akademimedlem af sted InnoTech-gruppen, arbejdsgruppen foran innovation og teknologioverforsel pa nippet til Danske Universiteter, hvordan star bag Nordic Innovation sportsli – en forogels af sted den succesrige Danish IP Fair.

Enestaende matchmaking I dogn er der blot et begr?nset befolkningstal matchmaking-messer i Norden, der d?kker bade life science, b?redygtighed, kunstig forstand, digitalisering, robotik plu besl?gtede omrader. Dette er baggrunden sikken Nordic Innovation Fair, der vil r?kke enestaende muligheder fast at binde ‘op alle interessenter i lobet af tv?rs af innovations-okosystemet. Den brede geografiske plu videnskabelige tilgang vil ganske vist tr?kke til industrien plu internationale investorer, der kan fa fat pa et forstehandsindtryk af den nyeste alderdoms forskning plu personerne agterparti den.

Nordic nyskabels Fair: en ny ferietablet dating-messe fortil nordiske forskere og internationale investorer og virksomheder

”I lobet bor det seneste dekad har vi her i Norden set et livligt iv?rks?ttermiljo gro ‘sammen fremad. Dog det er tidskr?vende fortil investorer at opsoge udviklingsmuligheder og projekter inden fo lig af lande og universiteter. Den koordination, da Nordic nyskabels sportsli tilbyder, vil alligevel fremfore investorer plads oven i kobet fuld storre koncentration af sted mulige projekter, og i sidstn?vnt ende foretage det lettere for dem at ofre i de rigtige,” siger Walter Stockinger, Managing danse Partner bland Hadean Ventures, idet brugsuddeler life science-fonde, der investerer i life science-virksomheder via l?g Europa ved hj?lp af s?rligt br?ndpunk inden fo Norden.

Nordic nyskabels Fair vil server i lobet af debatter, keynote-taler, projektpr?sentationer plu dybdegaende interviews, der belyser aktuelle innovationsomrader. Resumeer af sted de forskellige forretningsmuligheder vil eksistere tilg?ngelige pa forhand sikken Nordic nyskabels Fair, sadan at deltagerne har mulighed sikken at reserver personlige moder og overv?re i relevante pr?sentationer.

Projekter i deres tidlige faser ”Der eksisterer konstant alt uligev?gt imellem potentialet foren for nordisk biotekni plu life science, og den tilg?ngelige borneopsparing som barriere leve op ti dette potentialite. Vi oplever, at internationale investorer har aldeles stigende hobby foran Norden. Det soger vi at imodekomme fast at introducer ma tidlige i kraft af afforing potentiale. Vi forventer, at det vil bringe i tilgif flere investeringer, sa ofte som interessenterne modes tidligt i forlobet ved hj?lp af nemmere adgang i tilgif projekterne,” siger Mikkel Skovborg, emeritus Vice President, nyskabels, Novo Nordisk Fonden, hvordan stotter initiativet.

Malet er, at de nordiske universiteter frembringer et temmelig sto antal licensaftaler og levedygtige spinout-virksomheder, at universitetsforskere oparbejder fuld mere professionel tilforsel til kommerciel befolkningsudvikling af sted forskningsresultater, plu at Norden i stigende bristepunkt bliver brandet hvordan et omdrejningspunkt foran videnskabelig nyskabels.

”Forskningen inden sikken omrader idet life science, b?redygtighed og digitalisering er indbildsk for samfundets handtering af de udfordringer, det star gennem for. Derudover udgor den he aids- forskning ganske vist alt v?sentlig kommerciel acces fortil ma nordiske lande. Vi er glade fortil at v?re til v?rt sikken Nordic Innovation sportsli i Kobenhavn og derved hj?lpe bade iv?rks?ttervirksomheder med at tr?kke til finansiering og ekspertise og etablerede virksomheder i kraft af at mene innovative losninger,” siger Mette Fjord Sorensen, underdirektor foran forskning og videregaende uddannelser og sikken mangfoldighed, Dansk Industri (DI).

130 forretningsmuligheder Nordic Innovation Fair skrammellegeplad ovenove den eksisterende Danish IP Fair, der i 2019 var showmaster foran 350 deltagere og 80 forretningsmuligheder. Ambitionen er sids i 2023 at tr?kke til flere end som 500 deltagere og over 130 forretningsmuligheder til side forskningsinstitutioner i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Danske universiteter og forskningshospitaler, Norges Teknisk-naturvitenskapelige college (NTNU) plu Chalmers hot australske singler tekniska hogskola, Sverige, har i forveje nu om stunder tilmeldt sig Nordic ho. Malet er, at alle storre nordiske forskningsinstitutioner debat deltager. Nye deltagende institutioner vil lobende forblive offentliggjort i lobet af Nordic Innovation Fairs hjemmeside i finfolelse inklusive, at ma tilmelder sig.