En bra Tinder-profil bor inbegripa en mix fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

En bra Tinder-profil bor inbegripa en mix fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

Du formodligen inneha bemastrat konsten att ta den perfekta ansiktsbilden – vinklar som fullkomlighet doljer den forestaende dubbelhakan och sminket som ar perfekt. Men nar din Tinder-profil ar en obegransad strom av ansiktsbilder kommer mannen att ga fran stapeln fraga va du doljer.

Det betyder ej att du tvungen lagga upp en bikini-bild eller presentera upp varje svang, men ifall du ger potentiella matchningar en skymt fran din kropp far de en mer representativ bild av hur du ser ut i verkligheten. Lita gallande oss, stabila killar som ar varda att svepa hoger konungen vill krus till baksida av underben de ger sig in konungen innan de sveper at hoger.

Insta:

Vi lever i de sociala mediernas tid, dar det verkar som om allihopa lona haller konungen att kurera sin narvaro gallande internet. Men nar det galler din Tinder-profil ar det angelaget att dra en limit mellan ditt dejtingliv och ditt leva gallande sociala medier. Det ar aven betydelsefullt att be om nagot dig sjalv varfor du ar kungen Tinder; pro att hejda Mr Right, eller pro att anhopa creepy foljare? Att inrymma ditt Instagram- eller Snapchat-anvandarnamn i din bio kan forefalla besta ett bra satt att atnjuta fler foljare, men det kan faktiskt avskracka potentiella matchningar.

Nar du inkluderar dina sociala medier i din Tinder-bio bjuder du i princip in potentiella matchningar att doma dig baserat kungen din onlinepersonlighet, i stallet pro att tankegang uppleva dig som person. Darutover kan det forefalla som ifall du ar mer hagad fran att forstora antalet foljare an att finn en oforvanskad kontakt med nagon. Visst, du kanske far foljare, men vill du sannerligen ha 200 foljare gallande insta som allihopa skriver ”jag sag dig konungen Tinder, varfor svarar du inte?”

Killar vill vara medveten om att du ar pa Tinder pro att hejda en partner, inte pro att marknadsfora ditt varumarke gallande sociala medier. Dela garna dina konton gallande sociala medier med matchningar nar ni inneha etablerat en relation, men hall dem borta fran din Tinder bio.

Att halla ett glas vin

Vi tycker all ifall ett smakligt glas vin intermittent. Det ar ett bra hyfs att varva ner efter en lang dag eller pro att bidra en middagsbjudning en formodan finess. Men nar du klamrar dig fast vid din Chardonnay som ifall det vore den heliga graal gallande varje foto konungen din Tinder-profil, sander det fel budskap. Killar kan inte lata bli att fraga ifall din romans med Merlot kommer sta i vagen forut en serios relation. Det ar aven ytterst generiskt och far dig inte att sta ut i mangden.

Istallet pro att forestalla upp din forkarlek for Pinot, varfor inte visa upp din passion forut andra hobbies? Vare sig det ar strovtag, maleri eller att dansa laka natten, bidra killarna en skymt fran va som gor dig verkligt egendomlig.

Blommor i haret

Du kande dig extra sot pa den dar midsommarbilden med blomsterkrans i haret och du vill i hog grad utstrala den dar boho-chic viben. Men nar dina Tinder-profilbilder ar en virtuell bukett fran blomsterkronor och botaniska accessoarer kan det bli lite overvaldigande. Samtidigt vissa killar nog uppskattar den eteriska estetiken, kan andra fraga om de haller https://gorgeousbrides.net/sv/theluckydate/ kungen att svepa hoger pa Moder Natur sjalv.

Loj i stallet din naturliga vacker lysa igenom. Fokusera gallande att framhava dina vackra ogon eller ditt fantastiska leende i stallet forut att klamta din blomsterfyllda frisyr stjala rampljuset. Kom ihag att killar letar efter en jordnara kontakt, inte en vandrande tradgard.

Att vara mamma ar en nodvandig bit fran ditt leva, och det ar angelaget att vara tillganglig med din foraldrastatus. Men nar din Tinder-profil ar overfylld med bilder pa dina kidsen eller oandliga anekdoter ifall dina sma kan det besta avskrackande pro potentiella matchningar.