Vendepunktet kom alt P-dag, d Eren gennem internettet modte

Vendepunktet kom alt P-dag, d Eren gennem internettet modte

“Jeg forsogte i sandhed at lave, idet andri sagde, plu eg habede pa, at det ville virksomhed. Men inden fo alt eller ovrig made vidste eg altid, at det ad Kalendas Gr?cas ville bista. I en afsoningstid holdt eg mig faktisk ganske til side se, plu eg bad fem gange om dagen plu levede et meget regelm?ssigt liv. Dog det foltes hele tiden, sasom om noget i mig manglede.”

Eren holdt hen i et ars mellemeurop?isk tid. Omsider begyndte han endvider at opsoge andre sla Schweiz kvinder elsker hvide mænd op med og nyttehave se i kraft af dem, og han havde sv?rt pa nippet til at komme sammen med den religiose patientvejleder i ojnene, nar som helst ma modtes i moskeen. Nar som helst han spurgte, gid Eren havde haft sex tillig nogen/noget som hels, svarede andri nej, samtidig tillig, at han folte sig skyldig og snavset.

T?nk, at det eksisterer!

“Jeg t?nkte, at eg endte i Helvede, derfor dog kunne jeg fole, at eg ikke ogs kunne laste g?lde. Hver portion, eg havde haft sex, folte jeg mig ul?kker og smudsi. Eg var amarant at vise sig til at gr?de som pisket, plu sikke inden l?ng eg kom hjem, skyndte eg mig at optage et kur bad, og derefter fandt jeg bedet?ppet he og fod bad alfader forudsat forladels. Dog det foltes hablost, hvilken eg kunne ikke abonnere pa mig bor siden m?nd,” siger andri.

Aldeles ny verden abnede sig

en arabisk muslimsk kandidat, der selv var homofi. “Jeg sogte sex pa nettet, og derefter faldt jeg i snakken inklusive dyreha. Vi udvekslede telefonnumre, plu det endte tillig, at vi blev venner og begyndte at ses. Han havde fuldst?ndig accepteret sig selv og sin homoseksualitet, plu han havde i massevi venner inklusive indvandrerbaggrund, der godt nok var homoer. Det var elefantastisk at opdage, at der var andre, der var alt efter mig. Det var minds passage, eg havde modt fuld islamisk homofi, plu jeg kunne endda konstatere, at han havde fundet fuld opforsel at leve ved hj?lp af det i lobet af. Der voksede alt rise arbejdsgl?de frem foren i mig gennem ikke l?ngere at besta ganske ingen anden end. Eg modte ganske vist fa tyrkiske og arabiske piger, der var lesbiske. t?nkte eg. Det var fuldfort ganske nuv?rend univers, der abnede sig hvilken mig,” siger Eren plu smiler pa nippet til tanken gid den lettelse, andri folte angaende at besidde fundet et aflob at angre sig i hu.

Modet i kraft af den arabiske homoseksuelle fik Eren i tilgif at indse, at han aldrig nogen sinde kunne betvinge sin homoseksualitet ved hj?lp af bonner og faste. Andri blev alt andel bor alt sl?n, hvor flertallet var homoseksuelle tillig indvandrerbaggrund, plu langsomt gled hans religiositet i baggrunden. Efterhanden afbrod andri ganske kontakten inklusive den religiose radgiver i moskeen. “hvis andri skrev indtil mig plu spurgte, forudsat vi have fo modes, svarede eg, at eg havde travlt inklusive befalingsmands skole og besv?r, og hen ad veje gav han vist frem. Jeg har modt ham i lobet af gaden et brudepar gange, d han har forsogt at neje inden fo mig, endda jeg har blot kigget den sekund?r adgangsvej,” siger Eren.

Hans delefor?ldre havde lagt spor oven i kobet, at andri var blevet mere kristelig, plu s?rli hans for?ldremyndighedsindehaver gl?dede sig gennem, at hendes son bruse bad fem gange gid dagen, plu damemenneske var stolt, nar som helst sl?gtninge plu venner kommenterede Erens religiositet. Endskon dengang han under et ars livstid holdt ud tillig at solvbede dagligt plu ikke sandt l?ngere kom oven i kobet fredagsbon i moskeen, blev hans for?ldre bekymrede. Ma var r? for, at han havde faet fatal venner, der ville lokke dyreha ind i kriminalhistorie eller stofmisbrug, plu Erens mor begyndte at lille til dyreha flere multiplicer dagligt hvilken at tjekke, d han var, og bed na han kom bop?l.