Kvinns vill inte besta hyssja samt sota

Kvinns vill inte besta hyssja samt sota

Pro vem tjanar gallande att vi kvinnor befinner sig tysta?

Kan det befinna odla att ju mer plats vi kvinn tar, desto mindre tillats mannen, samt enar vill dom icke lamna a sig makten? Det fragar sig debattor Gunnel Malm.

Postum att innehava sett Uppdrag besiktning, saso visade hur kvinnliga makthavar sam kulturpersonligheter blir forfoljda pa webben, kanner sjalv mig ratt illamaende.

Det var odl det blev alltsa, nar kvinnorna borjade fanga placering, nar vi borjade ta del av det b vi alla har riktig at. Skada nix enar, back to basic flicko, sta bred spisen och fod avkomma, det befinner sig det ni befinner sig menade att bega. Alternativ nagot likartad. Vaderstreck i all baisse blott truten.

Flickor som spelar dataspel tillat likasa ta ett bit. Tvingas dom inte spela tillsamman i fightingspel sasom visar storbrostade kvinnor i string odl plikt dom hava e manligt alias darfor att ej bliva pahoppade. Sarskilt forsavit de befinner si duktigare ann killarna!

Ett namnskylt tillsammans saken dar egna bh-storleken later icke komisk att innehava villig sig, skada det tyckte en underkladesforetag att do medarbetar skulle tillverka. Ett dam klappade mot ett tafsare samt han blev domd. Ej. Stav freda sin kropp saso fruntimmer verkar inte besta tillatet, hon var i stallet den skyldiga.

Nago elvaaring blev sexuellt ofredad mirake en spokvandring, spann ett Kulturnatt, grabbarna varenda emella sju och 15 ar. Nago bagare stirrade alltid gallande ett kafebitrades byst samt arsel, nar han ombads avsluta hanvisade han mo att ”luften befinner sig fri”. Och hurda massa ganger saso helst har jag last domar, darborta gubben havdat att han icke forstod att kvinnan icke ville alska med tillsammans honom.

Roligt formodligen antagande mig fa tjejer samt kvinn delar det skamtlynnet

Mig vet inte ifall killar nog icke forstar vad ett nej betyder, kanske bo de lara sig det darfor att klaffa forbattring i samhallet. Kroppsliga och verbala krankningar i plugge verkar aven vara absolut godtagbart, i samtliga baisse forsavitt rektorer kommenterar det alltsammans tillsamman att det ”bara ar skamt”.

Sjalv tror ingen fran oss skulle estimera att lite nago hand uppkord emella benen eller bollen dyster i skrevet pa nago frank.

Samt inte bo bra flickor vara sa flirtiga, ej hava utmanande stass, verkligen ej bege sig ensamma bo och icke heller kackla om sex, darfor at ick ”dra igang natt”. Det vart flertal ej i ett fras men det befinner sig uppenbarligen det sasom innefatta for tjejer sam kvinns. Hall kaften sam vart sot, annars hangs n nog ut pa en ful-lista gallande internet. Nej haller manga av oss ick kaften sam ej tanker vi befinna sockr darfor at tilltala mannen heller. Och ful-listor, darbort matchar alla saso agnar sig till att trakassera andra.

Blir karl uppbjuden mot dans kan man ringa nagon skopa bannor ifall man nobbar. Hurdan manga f- sam k-ord saso helst kan hagla ovan saken da fruntimmer som ick inser att hon nyligen missade Guds bidrag at kvinnorna. Alternativt sasom nago reporte papekar ”sager mig ordet feminism i P3 tillats mig direkt lyssna pa att jag bo banta/kn-a/sluta knota sam blott grepp kaften”.

Kan det besta odla att ju mer yta vi kvinn tar, desto mindre tillats mannen, samt emedan vill do ej lamna fran sig makten. Lattare da att plocka till verbalt samt fysiskt vald. Tank om det vore sa enkelt att vi blott kunde acceptera varandra, begripa att vi ser skild ut, befinner si skild, age asiatisk heta kvinnor annorlunda synpunkt samt att vi har ratt att existera sa stav det berikar det by vi lever i. Att var folkstyre ger oss ratten att existera skild, tycka olika skad samt skyldigheten att ag oss sasom folks samt ick gora andra daligt.