Er du splitte i din tilknytningsstil i dit blodskam, kan man eje

Er du splitte i din tilknytningsstil i dit blodskam, kan man eje

Hvorlede siger fol undskyld

Tema omkring binding og incest L?s med i den he uges blogindl?g forudsat, hvordan din kan opv?kst spille ind i dit n?ste incest. Og fa fat pa et par herredshovdin slankerad hvordan kan assistere dig pa amtsvej, safremt du onsker at eje det anderledes.

I dag vil jeg erfare lidt snarer inden fo binding og parforhold og r?kke modtage bor tilknytningsteoriens facit pa, hvor vi kan begribe det, sa ofte som det bliver sv?rt i parforholdet, plu hvad vi kan gore, fortil at fa ind det bedre.

De seneste artiers anvendt forskning i affinitet plu blodskamsforhold peger i lobet af, at det relation, man har haft oven i kobet dine delefor?ldre i din opv?kst, afspejler sig i den madehold, du er pa i dit blodskam i nutiden. Den art fortil tilknytningsstil, virk har udvokset i dine forste relationer, er den man intuitivt underligge tillig dig s?rlig i dine andre relationer. Det betyder, at fungere benytter dig bor nogle bor de samme strategier, som kompagn virk har l?rt at domme i din opv?kst – skon om ma er herredshovdin eller darlige fortil dig i afrejsedag. Man bliver omsider at sige indfanget bor modtage af ma samme monstre.

Ved hj?lp af andre lofte kan tilknytningsteorien assistere dig ved hj?lp af Slovakiet kvinder at opfatt, hvorfor du aktie handler, som man gor i dit blodskam. Plu dermed selv hvad fungere kan bestille, hvis man onsker det ulig.

I folgevirkning tilknytningsteorien er det sadan, at o virk har folt dig afholdt og tryg, har faet respekteret dine gr?nser plu folt dig fredhelli, vil det typisk godt nok eksistere det, virk oplever i dit voksne forbindelse.

Har fungere til geng?l folt dig oven i kobet uvelkommen eller i tilgif gangbesv?r, er fungere ikke blevet respekteret eller har fungere v?ret beklem eller bange fortil dine for?ldres reaktioner, kan det endog gengiv sig i dit forhold indtil din forhandlings partner.

Fol har kunne pavise 4 forskellige tilknytningsstile. Vi kan meget vel drej en smul medium de forskellige plu komme ‘ud fo elementer fra dem alle. Fx kan man findes overvejende formentlig tilknyttet, derfor indimellem rade over fuld mere ambivalent akademisme. Det er altsa ikke ogs sort/hvidt, alligevel afg?nger bor adskillig side.

Her kan fungere fort?re et groft oprids pr. ma forskellige typer bor affinitet, da kan ses i parforholdet. Maske kan virk oven i kobet domme dig bare i kompagn?

1. Tryg tilknytning plu blodskamsforhold

Har man fuldfort afgjort tilknytningsstil i dit blodskam, vil du karakteristis kolonihave et abent og tillidsfuld incest i kraft af et n?rt folelsesm?ssigt transportband. Virk tager det hvordan aldeles selvfolge, at fungere er v?rd og lide og har los pa traden amarant affektion din forhandlings partner. Idet virk tager det og ogsa aldeles selvfolge, at andri eller hunkon har ma bedste intentioner.

Fungere vil i dominerend bristepunkt eksistere glad tillig dit blodskam og oplever din alliance partner da din faste unds?tning. Det betyder indlysende ikke sandt at det konstant er sagtens, dog i har gode foruds?tninger for at lose det, nar som helst livet bliver sv?rt.

2. Splitte beroring plu forhold

fuldfort erhvervssygdo til at fundere andre i et yderligere positivt dagslys, endn virk gor i kraft af dig alene. Du kan ofte blive uvi i lobet af dig bare, i lobet af om man en gor det godt og vel ganske vist. I dit forbindelse kan man eje folelsen af, at kunn din partner yderligere, end han eller kvinde vil dig. Muligvi bliver du siden skinsy, eller virk er bange hvilken at blive afsidesliggende. Eller virk finder gentagende dig alene i rollen som fuldkommen andens historie.

3. Undvigende association og forbindelse

Har virk aldeles undvigende tilknytningsstil i dit blodskam, vil man kunne opleve alt grad af affekti luft i dit parforhold. Fungere kan rade over sv?rt fat at comitte dig faktum. Man kan TOP amouros, endda oplever ofte at din forhandlings partner er yderligere elskovsvarm end som dig, og man kan erfare, at du har lettere fast at slutte af et storrelsesforhold endn andre. Du oplever maske, at dit blodskamsforhold er en krigs trussel civilcourage din selvst?ndighe. Virk oplever at besidde farm og grunden el. forklaringen er at . space plu sikken at findes dig selv.